Škola za trudnice i roditelje ,,Čarolija"

O nama

Udruženje zdravstvenih radnika i saradnika ,,TIM KME” je dobrovoljna, nevladina, nedobitna organizacija sa statusom Udruženja, organizovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti promovisanja znanja, obučavanja, istraživanja i prakse iz različitih medicinskih oblasti kroz kontinuiranu medicinsku edukaciju. Registrovani smo 2013. godine kod Agencije za privredne registre Srbije. 

Do sada smo organizovali više stručnih programa od kojih bi se izdvojili:

  • Zaštita i postupanje sa ženama koje su izložene nasilju – kurs 2014, 2018;
  • Primena protokola za zaštitu i postupanje sa ženama koje su izložene nasilju – 2015;
  • Prvi (2015), Drugi ( 2017) i Treći kongres babica Srbije (2019);
  • Simpozijum ,,Holistički pristup majci i novorođenčetu (2018)….

Nakon realizacije mnogobrojnih programa kontinuirane medicinske edukacije, rešili smo da krenemo sa realiizacijom besplatne škole roditeljstva ,,Čarolija”, jer smatramo da možemo svoja stručna znanja da prenesemo budućim roditeljima da se opušteno i bez stresa edukuju o trudnoći, porođaju, babinjama, dojenju, razvoju i nezi bebe.

Nakon što dobijete bebu, posebno ako vam je prvo roditeljstvo, moze vam zatrebati škola roditeljstva. Zato pored škole za trudnice kombinujemo  i školu za roditeljstvo, tako da svaka žena može na vreme da se spremi za životnu ulogu koja joj predstoji.

Naši predavači su licencirani zdravstveni radnici različitih specijalnosti i vodiće Vas kroz čaroliju trudnoće, porođaja i roditeljstva!

Škola je besplatna , traje mesec dana. Predavanja se odvijaju u  Igraonici Tehnokids, svake subote od 09 – 12 h.