Škola za trudnice i roditelje ,,Čarolija"

MAME SA BEBCA REKLE : OVO JE NAJBOLJE PORODILIŠTE U SRBIJI !

Najbolja usluga i tretman, pokazuju rezultati istraživanja Kakva su nam porodilišta

Svakog dana do ovog porodilišta na Dedinju dođe do šest novih beba, a kapacitet porođaja je do 1800 beba na godišnjem nivou.

Za ovo porodilište se najčešće može čuti da je za porodilje mesto za „svetski tretman“, a još je tačnije da žene tamo mogu dobiti epiduralnu anesteziju u bilo koje doba. Mame su zadovoljne negom i odnosom lekara, a njihove bebe su zbrinute na najbolji mogući način. Sve su to kriterijumi zbog kojih je KBC \“Dr Dragiša Mišović\“ proglašeno za najbolje porodilište u Srbiji.

Nagrada je rezultat velikog istraživanja portala Bebac „Kakva su nam porodilišta“ u kojem je učestvovalo 10.000 ispitanica koje su se porodile u poslednjih 10 godina.
\"\"

Iako su u ovom porodilištu kapaciteti gotovo uvek puni, nijedna trudnica koja se pojavi na njihovim vratima neće ostati bez usluge kakve zaslužuje, kažu iz ovog porodilišta za Bebac.

Upravnik KBC Dr Dragiša Mišović, dr Ilija Golubović skromno prihvata ovu nagradu i poručuje porodiljama da je to ipak samo njihov posao koji se trude da obavljaju na najbolji mogući način.

\"\"

„Hvala onima što su nas izabrali i dali nam tako visoke ocene. Mi se trudimo da naš posao radimo po propisima i iclj nam je da sve majke i našeg porodilišta odu zadovoljne, a sve bebe zdrave“, rekao je dr Golubović za Bebac.

Svakog dana do ovog porodilišta na Dedinju dođe do šest novih beba, a kapacitet porođaja je do 1800 beba na godišnjem nivou, no taj broj je ipak nadmašilo 2200 beba koje su stigle prošle godine.

\"\"
Tokom 1999. godine, ovo porodilište je bilo bombardovano, a potom 10 godina zatvoreno. Za svega sedam godina, zahvaljujući posvećenosti i profesionalizmu Dr Dragiša Mišović je danas na najvišem standardu u Srbiji kada je u pitanju kvalitet porođaja.  \"\"
https://www.bebac.com